ANSAMBLUL REZIDENTIAL OVIDIU SUD LAKESIDE

Proiectul imobiliar va cuprinde o zona de aproximativ 60.000 mp , in partea de sud a orasului Ovidiu ,pe malul lacului Siutghiol respectiv in fata statiunii Mamaia ,cu locuinte colective avand regim de inaltime P+4E (8 blocuri), locuinte individuale cu regim de inaltime P+1-P+2E (109 unitati), unitati de invatamant cu regim de inaltime – P+1E,respectiv servicii si comert la parterul locuintelor colective.

Proiectul va contine :

  • spatii verzi, aproximativ 43% din suprafata terenului ;
  • platforme pentru colectarea selectiva a deseurilor;
  • circulatii carosabile si pietonale noi propuse ;
  • locuri de parcare.
  • marina pentru acostare si pastrare ambarcatiuni sportive

Societatea a finalizat lucrarile la reteaua de apa, canalizare menajera, canalizare pluviala, respectiv reteaua de gaze naturale din interiorul cartierului, precum si lucrarile la realizarea drumurilor interioare si a accesului in cartierul rezidential.

Societatea a finalizat traseele pentru stalpii de iluminat a strazilor. In prealabil au fost finalizate lucrarile de deviere a retelelor electrice existente pe teren. Au fost incepute lucrarile de conectare a ansamblului rezidential la reteaua de electricitate, acestea urmand a fi finalizate la inceputul lunii noiembrie 2021. Societatea a demarat lucrarile de constructie a primelor imobile din cadrul ansamblului imobiliar.